Polityka prywatności strony

Jakie dane o Tobie zbieramy?
Dane zbierane automatycznie Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. Dane są również zbierane, gdy kontaktujesz się z nami pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. oraz gdy dobrowolnie przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp. wypełniając wniosek o pożyczkę gotówkową online lub telefonicznie.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?
W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Jeżeli zapisałeś się do naszego Newsletter'a lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie Twoje dane zostaną wykorzystane jedynie w celu wysłania naszego Newsletter'a.

Podczas rejestracji zostaniesz zapytany czy wyrażasz takową chęć na otrzymywanie newsletter'a. Dane, które są zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy lub statystyk np. zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych.

Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Informacje zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?
Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter'a lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową informacje dotyczące naszych promocji, nowości, ważnych informacji itp.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?
Nasza strona internetowa może wykorzystywać pliki cookis tzw. "ciasteczka", które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, dodatkowe informacje dotyczące tych plików znajdą Państwo w odrębnej zakładce Polityka Prywatności - plików cookis. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez możliwość modyfikowania oraz zmiany i publikacji nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt:
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt biuro@pozyczkodawca.com
 

DANE OSOBOWE

  1. Pożyczkobiorca wyraża zgodę na zamieszczenie i przetwarzanie danych osobowych w zbiorze danych pozyczkodawca.com oraz oświadcza, że powyższe dane przekazał dobrowolnie oraz przyjął do wiadomości, że przysługuje mu prawo wglądu do swoich danych osobowych i ich poprawiania. Potwierdził również prawdziwość i kompletność podanych we wniosku informacji.

  2. Dane oraz informacje podane przez Pożyczkobiorcę mogą być w każdym czasie przez niego usunięte bez podania przyczyny, jednakże żądanie takie należy zakomunikować na adres: biuro@pozyczkodawca.com

  3. Przedmiotem działania serwisu pozyczkodawca.com jest gromadzenie danych w celach marketingowych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 28.08.1997r. o ochronie danych osobowych.

  4. Pożyczkobiorca akceptując regulamin wyraził zgodę na zamieszczanie oraz przetwarzanie swoich danych osobowych w bazie danych pozyczkodawca.coml dla wszelkich celów marketingowych, w tym otrzymywania ofert, propozycji udziału w promocjach oraz materiałów marketingowych oraz przyjął do wiadomości, że przysługuje mu prawo wglądu do swoich danych osobowych i ich poprawiania oraz oświadcza, że przekazane dane przekazuje dobrowolnie.

  5. Zgodnie z Ustawą z dnia 18.07.2002 r. (Dz. U. nr 144, poz.1204) o świadczeniu usług drogą elektroniczną Pożyczkobiorca wyraża zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od firmy pozyczkodawca.com drogą elektroniczną, w związku z wypełnionym i wysłanym formularzem kontaktowym w sprawie pożyczki gotówkowej w pozyczkodawca.com.
    pozyczkodawca.com informuje, że zastrzega sobie prawo do odmowy kontaktu w przypadku stwierdzenia, że podane w formularzu dane są nieprawdziwe, pozyczkodawca.com nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne koszty poniesione przez Klienta w związku z odmową udzielenia pożyczki.

 

Zarejestruj się

Aby mieć nieograniczony dostęp do swojego konta, zarejestruj się wypełniając poprawnie formularz rejestracyjny.

Zgłoś się po pożyczkę

Wejdź na swój profil i zaznacz kwotę oraz okres czasu, na jaki chciałbyś uzyskać pożyczkę gotówkową.

Otrzymaj pożyczkę

Twój wniosek o pożyczkę gotówkową jest gotowy! Usiądź wygodnie w fotelu i poczekaj na odpowiedź.